ESTIU JOVE 2015

Camps per a joves de 14 a 17 anys:

Ibers, la vida sotaterra (27/6 – 11/7): Converteix-te en arqueòleg i treballa en el jaciment d'un poblat íber al municipi de La Llacuna. 

Corbera, esclatant la memòria (5/7 – 19/7): Recuperem la nostra memòria històrica treballant per la recuperació d'alguns espais monumentals del poble de Corbera d'Ebre, que va ser un dels escenaris més afectats per la Guerra Civil.

Ribassos i Espones: recuperem camins a Pont de Suert (12/7 – 26/7): Ajuda a recuperar els camins històrics que conformen el patrimoni cultural de l’Alta Ribagorça

Esbaiola’t a lesValls d’Àneu (12/7 – 26/7): Coneix les Valls d’Àneu a partir de dos dels festivals més importants que s’hi duen a terme.

Coopera Reus (18/7 – 1/8):  Millora de les condicions d’habitabilitat de diversos pisos de la vila de Reus, habitats per persones o famílies amb una complicada situació econòmica i social. 

Coopera Mollerussa (19/7 – 2/8):  Ajuda a millorar les condicions d’habitabilitat de diversos pisos de la vila de Mollerussa habitats per persones o famílies amb una complicada situació econòmica i social.

Camins amb història a Alcarràs (27/7 – 7/8): Dóna suport a la recuperació dels camins històrics del poble d’Alcarràs i coneix l’entramat de camins que conformen la xarxa de camins agrícoles.


Camps per a joves de 18 a 25 anys:

Erasmus+ (2/7 – 12/7): Intercanvi entre joves de diversos països d’Europa que es durà a terme al poble de Borredà. Serà una experiencia per debatre sobre el concepte “llar”.

Festival Internacional de Música de Cantonigròs (9/7 – 23/7): Dóna suport en l’organització d’aquest esdeveniment internacional que actualment es duu a terme a la vila de Vic.

El misteri del Castell de Capolat (2/8 – 16/8): Descobreix què amaga el Castell de Capolat treballant com un arqueòleg.