La campanya EstiuJove 2010 tanca amb molt bons resultats!



Aquest dimarts 31 d’agost, els 10 participants catalans del camp de treball “Descobreix-te a Gal·les” tornaven a casa. Després de 10 dies convivint amb 10 joves gal·lesos i coneixent el seu fascinant país, arriben a Catalunya amb molt bones experiències i records per explicar i amb la intenció de donar continuïtat a la relació iniciada aquest agost amb un camp de treball l’estiu vinent. Aproximadament aquest sentiment és el que s’ha anat repetint en les tornades de cada una de les 11 activitats que han donat forma a la campanya EstiuJove 2010. La suma de bones experiències, nous amics i amigues i la descoberta de nous territoris són mostres comunes de l’èxit de la campanya.

Amb la finalització de la campanya 2010, des de la FEJC ja ens posem a treballar de cara a la campanya de l’any vinent. L’objectiu és seguir oferint activitats engrescadores i transformadores, així com seguir escoltant les vostres demandes i idees per transformar-les en activitats aptes per a la campanya.

És per això que des d’ara fins a la campanya 2011, els blocs seguiran oberts i en funcionament, informant de les novetats i alhora esdevenint l’espai de posada en comú d’experiències, comentaris i materials gràfics. Des d’ara mateix, ja podeu consultar cada un dels blocs per visitar els diferents àlbums fotogràfics i descarregar-vos les fotografies, que estaran disponibles fins l'estiu vinent.



FINS L'ESTIU VINENT!