Ens formem!

El dissabte 21 de Maig els equips educatius que enguany esdevindran responsables dels camps de treball que gestiona la Fundació Escolta Josep Carol van trobar-se a la seu de la FEJC per formar-se. La formació va ser molt intensa i al llarg del dia es van tractar temes molt diversos. 
La jornada va començar amb una petita presentació dels camps que es fan aquest any i les seves peculiaritats. Seguidament els equips es van posar en petits grups per tal de debatre sobre quina ha de ser la relació amb els i les participants del camp, quin paper hi juguen els ajuntaments en els camps de treball o quins són els passos a seguir en cas d'accident. Tot això es va amenitzar amb alguna dinàmica i un bon esmorzar!.
 
Després de dinar els i les monitores van marxar per donar peu a una formació exclusiva per a directors i directores. En aquesta varem xerrar sobre el control de la comptabilitat, sobre la referencialitat per part de l'equip educatiu no només davant els participants sinó també les famílies.
Finalment es va presentar el T'ANDUK, l'eina que s'emporten als camps de treball on s'explica tot allò necessari perque el camp de treball es desenvolupi amb la màxima normalitat.